FLL

Er du interessert i teknologi, forskning eller markedsføring?
Bli med på FIRST LEGO League-laget til Hell Robotics!

Hva er FIRST LEGO League?

FIRST Lego League er en konkurranse delt inn i tre deler, en forskningsdel, en markedsføringsdel og en robotdel. Hva de forskjellige delene går ut på varierer fra år til år.

Om FIRST LEGO League

Forskning

Forskningsdelen foregår vanligvis slik at lagene får en problemstilling de må løse. Dette gjøres ved å utarbeide et produkt som de designer, og lager en prototype som presenteres under konkurransen for en jury.

Markedsføring

Markedsføringsdelen går ut på at deltakere skal markedsføre laget i media og aviser samt samle sammen ressurser og penger gjennom sponsorer. Dette innebærer å dra rundt på bedrifter å snakke med ledelsen om sponsing.

Robot

Robotdelen innebærer å løse en rekke oppgaver på et banebord med en robot bygd av LEGO, denne skal designes, bygges og programmeres for å kunne løse så mange oppgaver som mulig.

Les mer om FIRST LEGO League

Om Hell Robotics

Hvem er vi?

Vi er Hell Robotics, en frivillig organisasjon bestående av videregående elever som har som mål å gjøre teknologi til noe alle kan være med på å utforske og utvikle. Vi prøver å skape en arena for elever mellom 8. klasse og VG3 hvor alle kan komme og delta på forskjellige konkurranser og aktiviteter, og en arena hvor hvem som helst kan komme og få bruke ressurser, verktøy og kompetanse for det de selv ønsker.

Hva vil vi?

Flere i Hell Robotics begynte tidlig å dyrke sin lidenskap og interesse i robotikk i ung alder gjennom FIRST Lego League. Vi mener FLL er en flott rampe inn i andre konkurranser, slik som FIRST Robotics Competition og ikke minst inn i ingeniørlivet. Derfor vil vi starte et FLL lag som en del av vår organisasjon, og dette vil vi at så mange som mulig skal være med på. I FLL er det noe for alle, man kan bli med rundt å besøke bedrifter og skaffe sponsorer, samarbeide for å produsere et produkt for å løse et problem, og man kan bygge en LEGO-robot som skal løse diverse oppgaver. Er dette noe du vil være med på? Send på en mail eller slå på tråden om du har flere spørsmål!

Interessert?

Har du spørsmål er det bare å sende en e-post til post@hellrobotics.no