Bli sponsor eller gi et bidrag?

Det koster ikke bare blod, svette og tårer å drive Hell Robotics, det koster også penger. I år deltar vi i to internasjonale turneringer, FIRST Robotics Competition og FIRST Global Challenge. Den første gikk i slutten mars i New York og der var hele teamet på 17 medlemmer i 10 dager. I slutten av oktober reiser fem medlemmer til Dubai for å representere Norge i kanskje verdens største robotikk-konkurranse, FIRST Global Challenge. Og i tillegg gjør vi masse andre ting som f.eks. undervisning i programmering, deltar på messer, holder foredrag osv.

Dette koster penger og vi er helt avhengig av støtte fra næringsliv og det offentlige.

Kunne du eller ditt firma tenke dere være med og støtte oss? Ingen bidrag er for små og ingen er for store.  Ta en titt på denne siden for mer informasjon eller kontakt oss direkte på post[at]hellrobotics.no. Eller ønsker du å gi et bidrag nå med en gang? Bruk PayPal eller SPLEIS! På forhånd takk.